Operativni plan-Suzbijanje komaraca na podrućju grada V.Gorica

 

Predmet: OPERATIVNI PLAN – Suzbijanje komaraca na području grada Velike Gorica

u terminu od  13.09.2018. do 20.09.2018.

Opširnije...

Skora događanja

Uto Stu 20 @19:00 - 08:00PM
Predavanje doc.dr.sc. Marin Mihaljević Žulj
Uto Pro 04 @19:00 - 08:00PM
Predavanje Ivica Cvetković, dr .med.
Uto Pro 18 @19:00 - 11:00PM
Godišnja skupština
Ispis

Radionica,bušač okvira i topionik sa prešom

Napisao/la Branko Piculek. Objavljeno u Blog

      Eto prošla je  Nova godina i tako smo i mi nastavili svoj već najavljei ciklus predavanja. Naravno svim pčelarkama,pčelarima, članovima i članica PU Turopolje, suradnicima želimo sretnu i bolju, uspješniju Novu godinu, nadasve medniju.

 

 

         Tako smo i danas 16. siječnja 2018. godine s početkom u 19,00. sati u već tradicionalno ugodnom okruženju restorana "Za Vašu dušu " u Okujama održali prvo ovogodišnje predavanje-radionicu na kojoj nas je kolega Mario Zbačnik upoznao sa radom i načinom rukovanja nove opreme,bušač okvira sa više glava i parnim topionikom za vosak s prešom za cijeđenje voštine,pri čemi se dobije više voska,odnosno ona količina koja nam inače ostaje u voštini.

 

  Za napomenuti je da je naša udruga nabavila po dva od svakog uređaja i to preko natječaja koji su raspisani  ta tu namjenu, te će opremu prema pravilniku moći koristiti svi članovi udruge "PU Turopolje"

    Zahvaljujemo se osoblju i vl. restorana "Za Vašu dušu" na susretljivosti i trudu kod naših okupljanja,te i njima također upućujemo sve dobre želje,dobru poslovnu godinu i uspješan nastavak suradnje.

Prijava

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla